Jus Buah-buahan

8:00 AM


Salam.. 


Sejak discaj wad hari tu, aku telah tetapkan azam baru..iaitu untuk mengubah lifestyle dan juga corak pemakanan aku..
Jadi setiap pagi semangat bangun untuk blender jus..
Tapi guna blender biasa aje lah..




nak beli yang best sikit dari Shaklee ni, tapi tunggu masa nak sampai pula kan..jadi blend la jus/smothies guna blender mak aku punya..hehe


Simple je jus ni..




Bahan -bahannya:

- 2 biji epal hijau
-3 biji kurma
-2 biji strawberry
-serbuk kayu manis
-susu dutch lady 
 -ice cube


masuk dalam blender, dan blender..
siap!





Alhamdulillah, kenyang juga..cuma tak bawak balik cinch/mealshakes, kalau tak mesti lagi best tau..



 selamat mencuba!


eh, nak cuba cinch/mealshakes? haa contact sini ye. syuhada 0135975040..



k bye!


 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..