Cara Cashout Shopback - first time cashout ni!

9:18 AM


Salam.. 


 selamat pagi semuaaa!



sebelum tu, nak ucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua GURU di seluruh MALAYSIA terutamanya yang pernah mengajar saya.. anda tahu siapa anda (hehe)..
dan juga khas untuk sahabat baik/BFF aku iaitu Syira! 
Happy teachers day Syira! we love you ! (saja ucap kat sini, walaupun tahu dia tak tahu aku ada blog, hee)..

ok, tamat sudah ucapan untuk hari ni..
sebenarnya nak cerita pengalaman aku cashout dengan akaun Shopback ni..
korang pernah dengar tak pasal Shopback? apa kebenda pulak kan?

bagi yang belum tahu, sebelum ni aku ada cerita sudah dekat blog aku..
boleh lah klik link di bawah kalau nak baca ok..


dipendekkan cerita shopback = beli online dapat balik duit shopping kita..
kumpul lama-lama dah cukup nilai tertentu, sudah boleh cashout..
dah dapat duit tu, guna balik untuk shopping..hehe..

best tak??? best kann..kalau macam tu jom la daftar tau..


OK, tanpa berlengah lagi, mari aku tunjukkan step by step untuk cashout Shopback ni..
simple sangat! few steps saja tau..


mula mula cuma nak share latest cashback yang dah dikumpul..
Total semua RM169.35.. Tapi yang boleh redeem cuma RM150.53..


ok jom follow steps di bawah untuk cashout akaun shopback ni!


STEP 1




STEP 2




STEP 3


DONE!


tunggu dalam masa 2 minggu, duit akan masuk ke dalam akaun korang..
yeayyy!!


sebarang pertanyaan, boleh lah contact aku di facebook ye..

k bye!

You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. wah, best ni. sikit-sikit pun duit juga kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah tu la..daripada tak dpt ape2 kan..skit2 pon lama2 jd byk jgk..

      Delete
  2. Jemput join giveaway RM200 shopping credit dari SGshop :)
    AyueIdrisXSGshopMalaysia Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jemput..jap lg syu pegi join..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..