Beli Fitness Tracker Smart Watch di 11street

9:28 AM


Salam.. 

Hari tu first time aku shopping di 11street..
Aku plan lama dah nak beli fitness watch, jadi aku cuba untuk beli di sana lah..
Senang je nak shopping online kat 11street dan barang pon sampai dalam masa yang ditetapkan..




http://www.11street.my/productdetail/maxgear-id115-lite-fitness-tracker-smart-watch-32597844?recopick=4


salah satu barang yang aku beli adalah Fitness Watch tu lah..
sampai je terus aku buka dan cuba guna..

yang sedihnya, bila dah berjaya connect dekat phone semua, tapi tak dapat detect steps/aktiviti yang dibuat.. kalau call/message alert OK je..dapat detect..

tapi aku tak sempat guna sangat sebab hari tu kan masuk wad, lepas discaj terus balik Penang..
lupa pulak nak bawak balik jam tu...
huhu..

hopefully boleh guna la lepas ni..


packaging yang bagus..





ni lah rupa smart band tu..


aku belum sempat explore habis mungkin..
tak pandai nak guna lagi..nanti balik Sabah, aku cuba guna balik..


p/s: 11street ada buat sale!


k bye!



You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..