Marathon 2 movie : Underworld & Passenger

7:26 PM


Salam.. 

semalam aku cuti..jadi tak tau nak buat apa..study kejap tapi dah bosan..
so godek godek la laptop aku ni..
ternampak movie yang aku copy daripada akak aku hari tu..
tajuk tak tau apa..sebab tajuk video singkatan je..tak tau apa tajuk full dia..

so, aku cepat cepatkan video tu nak tengok best ke tak..
nampak best juga..so layanlah..

jadi, inilah 2 movie yang aku layan back to back semalam..

1) Underworld : Blood Wars
- tak sempat tengok time movie ni ditayangkan dekat cinema hari tu..
nasib baik akak aku dah download..haha



2) Passengers
-pernah nampak trailer movie ni dulu, dan tak tengok juga masa ditayangkan di cinema dulu..




not bad lah kedua dua movie ni..
aku tak payah cerita lagi la movie di atas mengisahkan ape..
mesti korang dah tengok kan..


p/s: jom tengok Supplemen Tambahan di bulan puasa nanti!


k bye!



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. tak pernah tengok pun underworld. ramai ckp best

    ReplyDelete
  2. dua2 dah tengok.. paling best passenger hahah .. jemput join bloglist saya ya http://ameridzuan.blogspot.my/2017/05/the-amerzing-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. tak tengok lagi..dah lama tak tengok filem2 orang betul ni..asyik tengok filem animasi je..hahahah

    ReplyDelete
  4. dua-dua tak pernah tengok lagi.hehe

    ReplyDelete
  5. Mama tau cerita pasal vampire ni
    .
    Dah lama tak tengok wayang cerita pasal ni
    .
    Asyi cerita superhero je

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..