Makan di Kaya Kopitiam (KKIA Airport)

10:38 AM


Salam..

Alhamdulillah, dah selamat sampai ke Penang.. Aku ambil cuti rehat 2 hari + weekend + public holiday isnin ni = 5 hari cuti! hehe

sebab utama aku balik Penang, sebab nak attend my bestfriend punya wedding this weekend..^^

Sebelum boarding malam tadi, aku sempat singgah makan di Kaya Kopitiam (KKIA Airport)..
Mulanya ingat nak makan nasi lemak. Tapi time aku sampai almost all menu dah habis..yang tinggal cuma mee kolok, mee kicap dan few roti tebal..

Jadi aku pilih untuk makan mee kolok aje lah + minum air assam boi sejuk..
Total Rm14.90.. Biasalah, airport kan..


ada bebarapa orang juga la pelanggan lain yang makan di sini..
semua agak kecewa sebab banyak menu dah tak ada..Tapi mereka tetap order juga mana yang ada..


Mee Kolok dan air assam boi sejuk..
hmm, not bad la taste dia.. kena dengan tekak aku juga lah..
Tapi portion dia kecik sikit.. cukup untuk alas perut je..


ok la.. itu sahaja.. cuti ni kalau sempat aku nak buat entri ke Perth dan Brunei..
Doakan aku ada mood untuk menulis ok..


p/s : Rahsia dapat A dalam exam? meh tengok sini ..







You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. blogwalking here, jom join my segmen https://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..