Baru sempat tengok Beauty & the Beast

10:37 PM


 Salam..

Lambat betul aku. Fenomena Beauty & the Beast dah habis pon, tapi aku baru nak layan. 
Sebab kebelakangan ni sibuk ya amat.

Kesibukan aku bermula daripada hujung bulan 3 sampai lah pertengahan bulan 4 ni.. Busy buat ape? Haaaa banyakkk benda..

Keja la.. Travel la. 
Within this time aku pergi ke Perth,KL dan this week ke Brunei pulak..
masa nak rehat pon tak ada..
entri pasal travel aku akan buat kemudian ye..InsyaAllah..
kalau ada masa dan mood nak menulis ok..



berbalik kepada movie Beauty & the Beast ni..dah lama nak tengok, tapi tak sempat..
mulanya ingat nak download je..tapi dah alang alang agak ada masa hari ni jadi pergi tengok je lah..


korang semua mesti dah tengok kan??

btw, jom layan lagu best ni..





ok la.. esok oncall lagi.. jadi kena tidur awal..


k bye!



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. saya belum tengok lagi. tengok online jelah jawabnye

    ReplyDelete
  2. ya saya pun dah lihat .Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..