Travelog Bandung Sept 2016 : Day 3 - Part 9: Rumah Mode

11:24 AM


Salam..


Dari Dusun Bambu, kami bergerak untuk ke Rumah Mode pula..kecewa sebab hujan dan gelap di Dusun Bambu..
Rumah Mode tu ape? Haa, Rumah Mode merupakan tempat shopping yang famous dan wajib korang pergi kalau ke Bandung.. Kat sini banyak pakaian branded dari Indonesia.. Harganya pun boleh tahan lah..

Kawasan dia agak besar, rambang mata juga lah time memilih ni..
Aku shopping 3 jenis blouse dan 1 helai seluar di sini..
Total dalam 600+ K Rupiah.. silalah convert sendiri ye..lol
dalam RM200+ jugak lah..


 Bergambar di salah satu kedai dalam Rumah Mode ni..






Barang yang dibeli..

Tak lama pon di sini, dalam sejam begitu je..
Habis shopping, terus balik sebab kepenatan..
Tapau makanan depan hotel yang kami stay saja (beli chicken chop + sate padang, sedap!)..
malas nak cari kedai makan lagi..


k bye!



You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..