Sutah Ramen- Maggi korea yang sedap dan kenyal!

6:13 AM


Salam..

Hari tu terasa macam nak makan maggi..
kali ni lama juga la aku bertahan tak makan maggi selama beberapa bulan..haha..

tetiba teringat ada beli maggi Sutah Ramen masa balik Penang last few months..
terus tergerak hati nak makan maggi korea ni..sebab portion dia big sikit daripada maggi biasa yang dijual di Malaysia..

Aku buat simple je.. Tapi sebab nak lagi sedap aku tambah ayam (dipotong kecil) dan juga telur..
memang umphhhhh laaa..hehe..


 Sutah Ramen..

mula mula aku hantar gambar ni dekat akak aku, dia ingatkan bihun sup..sebab bihun sup kan favourite aku..haha..




 Maggi dia kenyal..dan tak kembang sangat..
sedapppp!






korang boleh cari di pasaraya berdekatan dengan rumah korang..
dekat Sabah ni aku tak sure ada ke tak..sebab aku beli ramen ni pasaraya Aeon masa di Penang hari tu..

maybe ada kot kalau cari di pasayara di Imago tu..lupa pulak apa nama tempat tu..


k bye!


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Nampak sedap dan menyelerakan ni
    .
    Maggie korea ya

    ReplyDelete
  2. First time dengar Sutah Ramen..
    Nampak sedap ๐Ÿ˜‹

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..