Lazada Birthday Blogger Contest

8:08 PM


Salam.. 

Hai Korang! Kali ni aku nak join contest yang dianjurkan Lazada sempena ulangtahun yang ke 5.. Wahh, lama sudah rupanya Lazada ni..cepat je masa berlalu..


Contest ni senang je, cuma jawab je beberapa soalan seperti di bawah..
detailsnya korang boleh tengok di sini --> Lazada Birthday Blogger Contest

 



a. What do you love about Lazada Malaysia? 
Apa yang aku suka tentang Lazada Malaysia?
Hmm.. Banyak yang aku suka sebenarnya, sebab aku ni boleh dikira pelanggan setia Lazada juga lah.. Every month memang aku akan buka website Lazada dan shopping..
Nak tau barang apa yang aku selalu shopping di Lazada? Antaranya : Topup Celcom (aku guna prepaid Celcom je malas nak guna postpaid) jadi setiap bulan memang kena shopping di Lazada.. Sebab aku bukan sahaja dapat topup tau.. Aku boleh juga kumpul points untuk AirAsia big point.. tu yang best.. (boleh tengok entri aku di sini)..



claim AirAsia big point.


Selain tu, aku suka Lazada juga sebab ianya sangat mudah untuk membuat pilihan barang daripada awal sampailah dah siap beli barang.. website dia tak cepat 'hang' dan proses membeli pon menjadi lagi mudah..Sebab lain? Haa ada lagi.. Waktu penghantaran barang biasanya lebih awal daripada yang ditetapkan.. siapa tak happy dapat barang awal kan?
  So far, pengalaman aku shopping di Lazada sangat memuaskan..

Antara barang yang aku beli di Lazada (actually banyak lagi, tapi ini je yang aku publish di blog haha) :



b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
Actually, ada banyakkk.. Tapi aku senaraikan 3 top produk yang aku suka di Lazada Malaysia..
dan mungkin akan beli kalau ada rezeki lebih insyaAllah..



1. Air Fryer




c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
Hmm.. Maybe boleh pendekkan masa penghantaran untuk barang daripada luar negara..
Dan juga kurangkan kos penghantaran barang terutamanya ke Sabah..Biasanya kos penghantaran barang ke Sabah sangat mahal dan membuatkan aku berfikir banyak kali untuk proceed atau tak sebab kos penghantaran pon dah hampir sama dengan harga barang..πŸ˜“
 Otherwise, aku rasa yang lain OK dah kot..Haa satu lagi..Maybe boleh banyakkan lagi diskaun dan juga bagi baucer pembelian kepada pelanggan tetap Lazada Malaysia (contohnya aku😁)..

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia?
 Selamat Ulangtahun yang ke 5 buat Lazada Malaysia !!!  πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
semoga makin terus maju dan berjaya dan menjadi laman membeli belah yang paling popular di kalangan rakyat Malaysia..


ok lah..kalau korang nak join..klik je link di atas tu ye.
gudluck!!!

Eh satu lagi..jangan lupa tarikh ni ye..22-24 Mac 2017.. Ada Lazada Birthday Sale tau! (http://www.lazada.com.my/birthday-sale/)



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Diskaun 70% untuk basikal. Seronok ni kalau time macam ni duit berkepok2..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..