Rezeki Feb 2017 - dapat Chia Seed

7:09 PM


Salam.. 


Dah lama tak update blog..Lebih kurang 5 hari, haha..
Tak ada benda pun yang nak diceritakan..
cuma benda biasa je, kerja dan kerja.. Alhamdulillah, weekend ni tak oncall jadi ada masa untuk berehat puas-puas + jalan jalan..yeayyyy..

entri ni simple je..
nak share yang aku menang giveaway di blog Diana Rashid..





dapat CHIA SEED..
dah lama nak try chia seed ni, tapi tak terbeli lagi.. Alhamdulillah rezeki dapat free..

Thanks Slimmtreat !!


tak sabar nak dapat ^^
 
 

 p/s: tengah tunggu kawan aku untuk jalan jalan ni..
nak overnight somewhere malam ni..ce teka dekat mana??


 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. wah alhamdulilah rezeki. busyra tringin nak try chia seed tu..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..