Rezeki Feb 2017 #2 - Wah Chan Pearl Bracelet

4:00 PM


Salam.. 
 
Alhamdulillah, rezeki join giveaway lagi..
ni yang makin bersemangat nak join giveaway..sebelum ni berhenti sekejap sebab busy dengan housemanship.. Sekarang dah masuk fasa MOship ada la jugak masa nak blogging ni..
so boleh lah join giveaway dengan jayanya..

kali ni aku menang Wah Chan Pearl Bracelet daripada Make It Yours Giveaway by Luqman Zakaria..



taraaa...inilah rupanyaa..


cantiknyaaa...
tak sabar nak dapattttt...



mekasih :




Rezeki 2017  



You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Thank you sebab sudi join yer! Saya akan cuba untuk post secepat yang mungkin..hehe!

    ReplyDelete
  2. Canteknyaaa. Ala-ala princess giteww. Tahniah menang!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki awak. Cantik sangat bracelet tu. Kak Ana pun join jugak cuma takde rezeki ๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..