Latest Cashback yang aku dah kumpul di Shopback

6:53 AM


Salam.. 

 Akhirnya dah nampak juga aku daftar di Shopback..
Sebab Shopback ni kalau korang beli barang online, korang akan dapat cashback semula..
Walaupun tak banyak (bergantung kepada online shop tersebut), kumpul lama lama banyak juga la..
Siapa yang nak bagi macam tu je kan..

aku dah join cashback sejak beberapa bulan lalu..
selalu guna untuk shopping di Lazada (terutamanya topup) dan beberapa online shop yang lain..
setakat ni, ini lah hasil yang berjaya aku kumpul..



sekarang, shopback aku buat offer..
kalau korang berjaya jadi top referrer korang akan menang $$$




details seperti di atas..


jadi kalau korang tak nak shopping dulu pon takpe, daftar je dulu..
then share link korang ajak kawan kawan join sekali..
ada rezeki, boleh menang cash..cashout lepas tu boleh shopping..best kan??

ok la, mari daftar di sini..





gudluck korang!

 
 




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..