Telemovie Biarkan Cinta Tersenyum Lagi

9:29 PM


Salam..

nampak pasal cerita ni blog Cik Akak..terus terasa nak share kat blog juga..
baca sinopsis macam best..dan yang bestnye sebab watak utama dia aku suka..hahaa

nanti bila ditayangkan di TV tak dapat tengok sebab takde TV dah..tunggu link online dah keluar baru la aku donwload dan tengok ^^


Biarkan Cinta Tersenyum


SINOPSIS Biarkan Cinta Tersenyum Lagi

kisah penulis lagu Maya Arisa yang menghidap tumor otak dan mengimpikan untuk berkahwin. Dia kemudiannya bertemu dengan seorang jurugambar bernama Redza. 


PELAKON
Aeril Zafrel, Wawa Zainal


SELAMAT MENONTON

14 Januari 2017(sabtu)  di Astro Ria jam 9.00 malam.

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..