RoadTrip Sandakan Part 6 : 7 Heaven Dessert

4:37 PM



Salam.. 

Lepas makan di English Tea House & Restaurant.. kami singgah menikmati dessert di 7 Heaven Dessert pula..
dengar kata patut singgah ke kedai dessert ni kalau ke Sandakan..

perut pon masih kenyang, jadi kami order just nak rasa je..


Antara menu yang ada di sini..



Kami pilih 2 kek..
Tiramisu Cheese Cake & Oreo Cheese Cake (kalau tak salah aku lah)




Ni Hannan punya..dia order ice cream waffle..
not bad sedap juga..



 
Aku order green tea bingsu..
 green tea dia pahit sangat..aku suka lagi green tea bingsu dekat Nunpat..
 tapi green tea bingsu sini unik, ada rice cake dalam tu..nyummmss..



Ni je yang kami order..
Atim makan ice cream dalam cone..



Jom makan..


Total makan : RM43


dah siap makan, kami bergegas untuk tengok sunbear..
haa.. sempat ke tak sempatt??




entri lain :


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Wahhh..jln2 ke Sandakan. Nampak sedap2 desert tu.. adsense syuhada dah aprve ke belum? Klo lom leh emel ngn pihak adsene utk tahu status permohonan. Gudluck ye.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..