RoadTrip Sandakan Part 4 : English Tea House & Restaurant

6:58 PM


Salam.. 

Habis sahaja pusing-pusing di sekitar Pasar Awam Sandakan, kami terus cari tempat untuk mengisi perut.. masa tu dah nak hampir tengahari jadi kami decide untuk makan terus..

kami pilih English Tea House & Restaurant untuk lunch di Sandakan..actually bukan sebab nak makan je, tapi sebab nak pergi melawat tempat ni sebab nampak cantik sangat..
ala ala taman yang hijau dan segar..


macam biasa, kami guna waze saja untuk ke sana..



sampai je di sini, hujan renyai renyai pula..
sedih juga awalnya sebab baru plan nak jalan jalan ambil gambar..


sekitar English Tea House & Restaurant


tapi, takpe..
masih awal lagi..jadi kami masuk ke dalam restoran untuk makan dulu..



Antara menu yang ada di sini..
kalau tak nampak silakan zoom..hehe



dah siap order, tunggu makanan sampai pula..

tak sabar sebab dah lapar..

tak lama menunggu, dalam 10 minit macam tu makanan pon dah sampai..



makanan ni Hannan yang order..
ape entah nama menu ni aku lupa haha..




Ni aku punya..
fried rice je.. not bad lah..sedappp..


Chicken wing 5 pcs..
ingatkan sikit, rupanya banyak juga..nasib baik tak order 10pcs ๐Ÿ˜‚




actually Atim order spaghetti, tapi tak tertulis kot menu yang dia order tu..
tunggu punya tunggu tak sampai-2 makanan Atim..


muka excited tak sabar nak makan..
dari kiri : Aku, Hannan, Atim..







Total makanan kami : RM79 ..
-ok la harga dia, makanan pon sedapp..


gambar ni foreigner yang offer untuk ambilkan sebab nampak kami bergilir-gilir ambil gambar..hahaa..
baik sungguh mereka tu..


dah kenyang makan & hujan pon dah berhenti kami pusing-2 ambil gambar di sekitar English Tea House & Restaurant ni..
sejuk je mata memandang..ingat nak lepak lama sikit di sini tapi masa tak mengizinkan..



















waktu operasi English Tea House & Restaurant




 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Nampak santai sangat restoran ni & makanan pun sedap sedap tu. Hehe :)

    ReplyDelete
  2. Cantik nyer... Ntah bila lah nak sampai sana...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..