Beli Sushi di Empire Sushi, MYDIN BM

7:30 PM


Salam.. 

Memandangkan aku masih berada di Penang semalam, mak aku ajak ke Mydin BM, mana tau kot nak beli apa-apa..
Mak aku ajak singgah beli barang dapur.. saja ke Mydin sebab dah lama aku tak ke situ..

Sebelum masuk beli barang dapur, aku dah aim nak ke kedai Sushi Empire.. Nampak dari jauh macam best je..
tapi setelkan beli barang yang penting dulu pastu baru singgah beli makanan..

Ada banyak jenis juga sushi di sini..
semuanya nampak sedap.. harga berlainan mengikut jenis sushi..
aku pilih 2-3 sushi yang aku nak cuba, dan mak aku dan kakak aku pon pilih mana yang mereka nak makan..


 Ni lah sushi yang aku beli di Empire Sushi..
Total dalam RM18++

-not bad lah, sedap jugak..



logo Empire Sushi..snap gambar dari plastik bag..haha...

next time kalau balik Penang lagi boleh la aku singgah Mydin BM kalau terasa nak makan sushi..

kalau kat sabah ada banyak choice, Sushi Zanmai ada Sushi King pon ada..pilih je mana yang nak..


k la bye!



You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..