Makan di Kenny Rogers Roasters

10:05 PM


Salam.. 

sempat juga aku rembat offer daripada Kenny Rogers Roasters ni.
kebetulan hari jumaat hari tu, kawan aku (Ira) ajak pergi makan sini..




apalagi, aku ON kan ajelah..
bab makan jangan ditolak..




 balik kerja,terus ke Imago Shopping Mall dan makan di Kenny Rogers Roasters..
not bad lah, order je tak sampai 5 minit makanan dah sampai..

sedap jugak lah..dah lama tak makan kat sini..
aku agak jarang makan di Kenny Rogers Roasters unless ada promosi macam ni lah..
anyway, promosi ni dah tamat tau..

k bye!


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..