Makan di A'Arabic Station & Kopicup, Machang Bubok

6:39 PM


Salam..

Hari tu aku ada makan di kedai nasi arab di area Machang Bubok (Bukit Mertajam)..
tahu pasal kedai ni pon melalui fanpage Penang Kini..
tengok gambar makanan je terus rasa nak cuba..
alang alang aku ada kat Penang sekarang + kedai ni berdekatan rumah aku, apa salahnya cuba makan di sini..

kami pergi 4 orang je, ayah aku malas nak ikut sebab dah kenyang makan mak aku masak..haha
 


nama kedai makanan arab ni ialah -->  A'Arabic Station & Kopicup

 ada bahagian dalam dan luar kedai..
kami pilih untuk makan di bahagian dalam..


 
 sampai je dalam, terus dapat menu..
kebetulan tak ramai orang masa kami datang..


 contoh menu



 ni lah antara menu yang kami order..

tak lama menunggu, order pon dah siap..


Nasi Mandy Chicken
-aku punya



Nasi Mandy Lamb
-adik dan akak aku




kat kedai ni bukan ada makanan arab sahaja tau, western food pon ada sekali..
 

Arabic Chicken Deli
-mak aku punya.


 Lamb Chop..
kami add on order ni sebab adik aku nak cuba lamb chop jugak..
daging dia lembut sangat dan kuah dia sedap!



iced mocha..

Total makan dalam RM95 seingat aku..
not bad lah..

kami sekeluarga puas hati makan sini..


facebook 

add : 1646 Jalan Kulim, Ground Floor Taman Machang Bubok 14000 Machang Bubok,, Bukit Mertajam Pulau Pinang Malaysia. 
Open : Monday-Sunday (Tuesday Close)
Time : 1.00 PM - 11.30 PM


selamat mencuba..
k bye!




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..