Cara Book Tiket Feri Kenderaan ke Labuan

11:30 AM


Salam.. 

Sebelum ke Labuan, aku dah tengok siap-siap jadual feri Menumbuk - Labuan di sini..
Aku prefer untuk book tiket awal sebab sekarang tengah musim cuti sekolah dan takut feri dah full..
Jadi aku dah bajet pukul berapa nak pergi dan book tiket sebelum tu..
Aku book tiket feri kenderaan Menumbok - Labuan pada pukul 6pg (24/12/2016).. Tambang feri kenderaan RM40 (termasuk pemandu) dan penumpang perlu membayar RM5 setiap seorang (tiket penumpang boleh beli direct di jeti)..


 Jadual Pelayaran Feri Kenderaan 2016


KADAR TAMBANG PERKHIDMATAN FERI DI LALUAN LABUAN – MENUMBOK (SEHALA)


Cara Book Tiket Feri Kenderaan ke Labuan


 1) Pilih tarikh dan masa

Aku book feri Galaxy sebab aku nak naik feri yang bertolak pada pukul 6 pagi.


2) Call company feri
 
Cuma call 087 – 831 079 (Menumbok) - untuk feri Galaxy

dan bagi beberapa info seperti di bawah :

-nama
-IC
- Jenis kereta
-Plat no kereta


settle!


 *tiket feri boleh dibayar dan diambil sejam sebelum feri berlepas


  contoh tiket aku



k bye!


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. bila gamaknya nak ke sana ni..syok kan...info ni terbaik utk mereka yang nak ke sana

    ReplyDelete
  2. Takdelah mahal sangat tiket feri kat sana ye..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..