Travelog Bandung Sept 2016 : Day 3 - Part 6 : Lunch di KLC Resto

8:47 AM


Salam..

sambungan dari sini..

perut pun dah lapar.. jadi Dadan singgah di satu kedai makan ni, namanya KLC Resto..
besar kedai makan ni..ada ruang makan di bawah dan di atas..
kami pilih di bahagian atas sebab nak duduk bersila..
 


menu restoran KLC Resto


Azie pilih set nasi goreng tu.. harga 32K rupiah..


Nasi Timbel Komplit.. nama macam best, jadi aku try menu ni..


dah siap masing-masing pilih menu, aku ambil gambar kawasan sekitar jap sementara menunggu order sampai..

menu besar yang terletak di dinding kedai..





tak ramai sangat orang masa ni..
kami je yang duduk di bahagian bersila ni..


yeayy...makanan dah sampai!!
aku dan Fatin ambil menu yang --->Nasi Timbel Komplit..


muka happy tak sabar nak makan..
ada semangkuk besar ulam-ulaman di situ..
semestinya lah tak habis.. aku mana la makan sangat ulam-ulam ni..



Azie pon sama..haha..exicted nak makan..





oklah.. jom makan!

lepas makan..kami ke tempat lain pula..nanti aku sambung next entri ye..

 

k bye!

 entri lain:
Travelog Bandung Sept 2016 : Day 3 - Part 1 : Breakfast dan tempat menarik di Bandung

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. memang teringin sangat nak pi bandung.. InsyaAllah one fine day..

    jemput singgah blogshop saya, http://mymodestycloset.blogspot.my/

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..