Travelog Bandung Sept 2016 : Day 3 - Part 4 : Grafika Cikole

11:51 AM


Salam.. 

sambungan dari entri ini : Travelog Bandung Sept 2016 : Day 3 - Part 3 : Tangkuban Perahu

dah lama tak dapat update citer pasal Bandung ni sebab seminggu lebih aku tak ada kat Malaysia.. ke mana kah aku? hmm nanti aku citer ye.. penatnya pon masih belum hilang lagi ni..pokai dah bulan ni..haha



dari Tangkuban Perahu, kami singgah pula di Grafika Cikole..
tempat ni sangat cantik, nyaman dan tenang..sesuai untuk nak berpiknik dan menghilangkan stress..
pelbagai aktiviti juga boleh dibuat di sini..tapi kami cuma jalan-jalan ambil gambar je..kira melawat tempat saja lah kiranya..

Entrance Fee: 15k Rupiah
Parking : free 


-tiket boleh redeem pisang goreng/tempe goreng/tahu goreng

ok, layan aje lah gambar di bawah ye..















 posing dekat tempat redeem makanan tu..Dadan yang tolong ambilkan makanan time ni..














kami spend masa lebih kurang 30 minit je kat sini..
lepas tu kami pegi minum kopi pula..kopi ape?? kopi musangggg..haha

k bye!




You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Kalau ada fulus lama dah pergii. Huhu. Studioous.blogspot.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..