Topup RM50 dengan hanya RM47 sahaja!

7:39 PM


Salam.. 

Entri ini khas untuk pengguna prepaid ye bukan postpaid..
Tau tak kat mana nak topup murah ?? haa mari tengok sini..

kamu kena ada 2 akaun iaitu akaun LAZADA dan juga SHOPBACK..
mesti daftar dahulu ya..


Topup RM50 dengan hanya RM47 sahaja!
ikut step simple di bawah..


1. Login akaun shopback

2.ikut step dalam gambar di bawah..









 ni contoh je..aku guna celcom.. ada banyak telco lain juga di sini










 step penting!



dah berjaya!
topup biasanya masuk dalam 5minit -1 jam juga..kebiasaannya cepat..



selain tu, korang boleh juga dapatkan big point tau..
just isi big number korang..


point akan masuk dalam 45 hari insyaAllah..



cashback akan masuk ke dalam akaun shopback dalam masa 2 hari!
tunggu masa untuk redeem je..

kalau korang nak tau, selain lazada banyak lagi online shopping site yang shopback ada tau..
boleh tengok sini --> SHOPBACK


https://www.shopback.my/?raf=hSzPpy
eh eh, esok ada sales tau..jom daftar cepat!



k bye!





You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Hihi..wah..dah banyak ye..top up berapa je rupanya..kalau shopping online..amboi..dekat 3 bulan

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..