Makan Dessert di Nunpat lagi

10:40 PM


 Salam.. 

Last week aku singgah makan dessert/ais krim di Nunpat lagi..
lama juga tak ke sini lebih kurang dalam 2-3 bulan la..kadang-kadang aku beli tapau je balik makan kat rumah..
kebetulan last week, kawan aku (Syair) datang ke KK dari Keningau, jadi bawak lah dia ke Imago dan alang-alang tu cuba Nunpat sekali..
walaupun baru lepas dinner time tu nasib baik ada lagi ruang untuk makan aiskrim Nunpat ni..
sedap oo!




Aku order satu Aiskrim (semestinya perisa green tea) dan satu jenis roti (croque monsieur)..

kami kongsi untuk 3 orang.. Atim pon join sekali sebab baru lepas hantar mak dia ke airport..


Siapa yang tinggal di KK boleh lah cuba Nunpat ni ye..
so far aku tau ada 3 cawangan iaitu di Imago, Oceanus dan City Mall..
boleh la fefeling kat korea sekejap..haha


k bye!

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..