Beli Kimchi sedap dengan Kimchiclan!

7:34 PM


Salam..

Dah lama aku tak makan kimchi yang dibeli selain di kedai makanan korea.
Haritu tetiba macam teringin nak makan kimchi dengan meggi jadi aku cari instagram tempat menjual kimchi..
terjumpa instagram : Kimchiclan..

ramai komen cakap kimchi ni best jadi aku terus lah beli..
kebetulan hari tu ada promosi, beli 2 kimchi saiz M (Rm52 termasuk pos ke sabah)..
terus aku grab!

order diambil sekali seminggu dan akan dibuat pada hari sabtu/ahad..
dah siap akan terus dipost ke customer the next day..
haritu parcel aku sampai awal, cuma aku je tak sempat nak collect jadi aku collect 5 hari lepas barang dah sampai..

-dah mesej seller siap-siap tanya kimchi akan rosak tak..dia cakap tak, cuma akan terlebih masam saja lah sebab tak disimpan dalam peti ais..



Kimchi sedap!
nasib baik tak terlampau masam sangat.. 
nice je dengan tekak aku..


ni lah bekas saiz M..500g
aku makan banyak kali juga lah, masih belum habis..


barang yang diterima hari tu..
aku ingat lagi staff poslaju tu sempat tanya aku 'kimchi ke tu? beli kat mana? ' haha
bau dia tak kuat sangat cuma kalau bau betul-betul tu dapat agak lah..


barang dipack dengan selamat..



menu pertama dimakan dengan kimchi ialah meggi!
meggi dimasak berasingan dengan kimchi..



maggi with kimchi!
best sebab masam masam kimchi!


maggi kimchi!

maggi dimasak bersama kimchi..
dua-dua sedap tau..

banyak lagi menu yang boleh dibuat bersama kimchi cuma aku tak sempat try lagi..๐Ÿ˜…



bagi nak mencuba juga boleh order kimchi dengan Kimchiclan...





instagram : Kimchiclan


k  bye!



You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. wah boleh beli online kimchi ni? dah lama xmkn... sedapnyaaa

    ReplyDelete
  2. peminat kimchi tegar betul nih..hehe

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah mula suka makan sushi.. terikut2 adik nie.. btw, sedap tu kimchi

    ReplyDelete
  4. Pernah try sekali ja kimchi, memang tekak takleh terima haha.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..