Kuala Penyu - Tempurung Seaside Lodge

12:17 PM


Salam.. 




Ini cerita tahun lepas punyaaa..
lama dah ke sini, tapi baru nak share kat blog..boleh tengok balik time dah tua nanti..hehe


Masa ni kami pergi berempat..Aku, Pika, Inah & Hannan..
Inah dah takde kat Sabah, dah balik semenanjung for good..
miss her so much!

 Ok, jom lah layan gambar je..


Roundabout Kuala Penyu..Belok kiri  (dari KK) untuk ke Tempurung Seaside Lodge


 Nampak tak penyu kat situ?


Tempurung Seaside Lodge




kawasan sekitar Tempurung Seaside Lodge








Kami jalan jalan dan bergambar tepi pantai dulu..
Time ni musim hujan,jadi ombak dia sangat kuat..
Air pon tak cantik..





inilah Tempurung Seaside Lodge! betul betul depan pantai tadi tu..






 Tinggi tangganya..


 Separuh perjalanan..
Kat atas tu ada 
bilik..











 Reception counter.












 Macam biasa.. 
Just datang tengok tengok cuci mata je.
lepas tu balik KK semula..
Tak stay situ pon..

Baru-baru ni pon aku ada ke sini lagi..
Air laut dia cantik giler..
nanti rajin aku update..

p/s: semua gambar diambil menggunakan iphone 5S.
eh tapi dengar kata Jenama Smartphone Ini Dikatakan Jadi Ancaman Besar Buat Apple Tak Lama Lagi?


k bye!







You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. wahhh..cantik jugak tempatnya ya..sy tak pernah pergi lagi hihi

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..