First time cuba Soto Makassar!

9:00 AM


Salam.. 

Hari yang sama aku beli Char Kuey Teow Penang aku turut beli Soto Makassar juga..kedai dia berdekatan je..

Sejak stay kat Sabah ni, soto memang antara makanan kegemaran/kerap aku makan la..
susah nak cari bihun sup style utara kat sini..
sbeab soto dia = bihun sup la


dibungkus dengan bekas plastik juga..
Harga RM6..

aku beli Soto Makassar ayam..


 dalam bekas bihun tu ada sambal dia sekali..
aku cuba sikit je, sebab tak kena dengan taste aku..




 inilah rupanya Soto Makassar!
agak berminyak sikit aku rasa berbanding soto biasa..

Taste aku : 3.3/5, boleh cuba lagi nanti


k bye!




You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. ye tnogk pun agak brminyak. tp rating 3.3 tu boleh tahan sedap jgknya ya. x penah try lg.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..