Dinner di Basil Garden, Damai

11:56 AM


Salam..

First time aku makan di Basil Garden, Damai hari tu..

Kebetulan kawan aku (Shan) ajak jumpa..Dah lama group ortho kami tak berjumpa..
Tapi cuma few people je yang boleh datang, yang lain busy dengan hal masing masing.. (ada yang oncall malam tu, tagging sampai pukul 10 malam).

Aku pula kerja malam pukul 10 hari tu.
Jadi sebelum pergi kerja, aku dinner dulu la sekali berjumpa tu..
kebetulan Shan nak belanja pulak..hehe..
Thanks Shan!

 Ni makanan yang aku makan..
Aglio Olio ape entah haha



 Yang ni makanan Pika..
 warna hijau sebab mereka guna basil leaves.

Ni makanan Shan.
lupa nama menu ni jugak T_T


 Muka happy dapat jumpa dan bersembang kejap!

 


 Pizza pon kami order juga..
Hawaiian Chicken Pizza..
sedap!


 Chicken wings & chicken box kot
..best..


Harga?
tak sure sebab Shan yang belanja..haha..


k bye!

 



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..