Char Kuey Teow Penang di area Cybercity

7:30 PM


Salam.. 

Hari selasa baru baru ni aku sempat cuba Char Kuey Teow Penang yang dijual di area Cybercity, berdekatan dengan rumah aku..
masa tu kerja pagi, dalam pukul 4 lebih baru habis passover round/shift pagi then tak tau nak makan apa..
Tetiba teringat housemate aku, Pika cakap yang dekat rumah kami ada jual char kuey teow, dia cakap sedap juga lah..

Apa lagi..Balik tu aku singgah beli kejap..
Not bad lah rasa dia..
Tapi aku rindu char kuey penang yang ori di Penang *tetiba homesick* haha


Aku beli tapau je..
nak makan kat rumah sambil layan drama korea..



 Aku beli Char Kuey Teow Penang + telur goreng = RM6
Ok la harga dia bagi aku..siap letak dalam bekas plastik macam ni lagi..
kira murah jugak lah sebab kat Sabah makanan mahal sikit..

Portion dia pula boleh la buat lapik perut..kalau makan time lapar giler memang tak kenyang sangat lah..haha..makan 2 bungkus konfom kenyang..^^


 zoom in sikit..

makan panas panas memang best! terliur pulak tengok gambar ni semula..
dah lah tengah lapar ni..

ok la..aku bagi rating taste aku : 3.5/5.. next time akan beli lagi..

k bye!








You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..