Bestnye shopping online dengan adanya SHOPBACK!

1:45 PM


Salam.. 

Just nak share dengan korang korang yang suka shopping online tu..
sebab?? kalau korang shopping biasanya duit korang akan keluar je kan? tak masuk balik kan?

Tapi... kalau korang ada account shopback.. Korang akan dapat % cashback yang korang shopping tu..
Best kann???



 SHOPBACK ni dah lama aku tau, tapi aku baru mula join 2 bulan lepas..
Sebab selalu juga aku shopping online especially beli tiket flight..
Sebelum ni tak dapat apa-apa pon..Sekarang ni boleh dapat balik sikit cash yang dibelanjakan tu..
Walaupun sikit je, tapi kumpul lama-lama boleh rolling balik guna duit tu..
untung kannn??

So, kalau korang nak join juga, boleh klik link sini..
Daftar macam biasa..
Then, login account shopback korang dan pilih di mana yang korang nak shopping..


 Ada sebanyak 500 ++ platform online shopping yang korang boleh guna di sini..


Ada syarat tertentu juga ya depend on platform shopping tu..

So far, aku shopping di Hermo, Althea & Lazada je..
AirAsia pon ada juga, tapi aku takde plan nak beli tiket flight lagi..
soon,maybe?


 
 Contoh akaun aku..
Sekarang baru ada RM80+..
Simpan dulu, nanti dah boleh redeem baru kita redeem ya..




 Faham tak? tak pe.. kalau kurang faham, komen je kat bawah..nanti aku reply satu satu ye..

k bye!
 




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..