Beli Novel Murah di Jemari Seni.

9:54 AM


Salam.. 


Last few weeks aku ada beli novel online di Jemari Seni.

Lama gila tak baca novel, nak beli pon jarang sekarang ni..
 Tapi hari tu JS ada buat promosi 4 buah novel dengan harga yang sangat berbaloi termasuk lah postage ke Sabah..
Jadi terus aku rembat tanpa berfikir 2 kali..
hehe..
 

 Barang dipos ke Sabah dengan menggunakan khidmat Pos Daftar..
Tak sure berapa lama masa penghantaran, sebab aku ambil barang lambat..
Notis daripada pihak pos malaysia pon sampai lambat..


Novel dibungkus dengan baik.. Puas hati terima novel dalam keadaan baik..



Ok, inilah 4 buah novel yang aku beli..
Tajuk macam best kan..



 4 buah novel ni dibeli dengan harga RM74.10  + RM 1.70 (kos penghantaran ke Sabah)


so far, aku tengah baca novel Vignette  tulisan syud..
Baru baca beberapa bab je..Tak sempat sangat..

Yang bestnye, 
Jemari Seni ada buat promosi novel lagi tau sekarang ni..
bermula 3-30 Jun 2016..

Aku tengah berfikir nak beli ke tak nak ni..hehe



 PROMOSI ONLINE NOVEL Jemari Seni.






 Macam nak beli yang ni.
7 buku RM99 !




 



Cara pembelian:
1. Layari laman web www.jemariseni.com (Fiesta Buku Online)
2. PM di FB Jemari Seni.
3. WhatsApp -> 011-1221 0865.

bye!


You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..