Mencuba menu baru di Dubu-Dubu aka Dubuyo : Yukgaejang

9:28 PM


Salam.. 

Ini cerita last week punya..Aku dan housemate aku, Pika tetiba terasa nak makan makanan korea..
Di Sabah ni, Dubu-Dubu ajelah tempat yang biasa kami makan..

 Kali ni kami order set untuk 2 orang..
Dan macam biasa kami akan buat order tambahan lagi..

Ternampak menu baru di sini, terigin pulak nak cuba..
Akak aku dah pernah try sebelum ni, dia cakap boleh tahan lah, tapi sangat pedas.



Menu terbaru di Dubuyo - Yukgaejang..
Actually tak ada lah baru sangat, cuma aku je yang baru nak try..
Baik cuba sekarang, sebab menu ni tak lama..


Set untuk 2 orang..


 Inilah Yukgaejang!
Not bad lah.. Sedap juga tapi agak pedas..



Kami makan sikit je sebab dah kenyang..
Jadi tak nak membazir, kami tapau lah..
hehe..

Makan time panas, memang bertambah pedas lagi lah..
Aku tak berapa suka sangat sebab banyak sangat sayuran di dalamnya.. 
Haha...

entri lain

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..