Anis Coffee Cybercity - Try perisa Mocha, sedap!

1:36 PM


Salam..

Aku baru je tahu pasal kewujudan Anis Coffee di Cybercity ni.
Housemate aku Pika yang bagitau..
Dia cakap sedap.. Jadi last week aku cuba lah beli satu. Try rasa best ke tak..

Aku beli perisa Mocha..
Pika pulak beli perisa Green Tea..
fuhh..memang sedapppp lah..
Tambah tambah minum time tengah cuaca panas macam ni..


anis coffee
Anis Coffee Mocha di sabah sudah!



Harga pon not bad lah.. Sebungkus RM6..

Ok, next time kena try lagi ni..
Dekat je dengan rumah.. yeayyy..

fb : Anis Coffee

korang dah pernah cuba?





You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Wah wah... bestnye... dah laa dekat dengan rumah ..... hari2 boleh beli.... cuma saya dah lama stop minum mocha, nescafe... cafe2 ni... hehehe... =D

    ReplyDelete
  2. sedapnya mocha. tiba2 dahaga. dah lah peminat coffee.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..