Shin Ramyun Nongshim

8:22 PM


Salam..


Korang pernah cuba ke ramyun keluaran Nongshim?
Semestinya HALAL lah ye..

Bila rindu je makanan korea, automatik aku akan fikir untuk makan di kedai favourite aku di iaitu di Dubu Dubu.. Actually banyak lagi kedai makanan korea di malaysia yang aku pernah makan. Tapi so far yang aku tahu di Sabah cuma di Dubu Dubu saja lah..
dan dessert best di Nunpat, Imago.

Dulu aku pernah makan di sini. The Street Cafe - makanan korea Halal

Kalau terasa nak makan megi pula, aku akan pilih brand Nongshim..Shin Ramyun, yang HALAL.. Ada brand Nongshim yang tak halal juga, jadi korang kena berhati-hati ketika nak beli ye..

Ok just nak share gambar shin ramyun yang aku buat sendiri.. Alaaa, mee segera je.. Cepat, senang dan yang bestnye SEDAP!!


Ni lah packaging dia.. Ada logo halal di situ.. Tapi tak nampak pula dalam gambar ni..



Zoom sikit..nyummmyyyy!



p/s : Bila lah dapat ke Korea lagi..Travelog Korea 2014 (28 April-8 May)



You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. ni ke mee segera yg pedas tu

    street cafe tu yong penah p juga

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..