Shellout di Putri Kitchen, Cybercity (Sabah)

10:47 AM


Salam.. 

Last week kami ber 'shellout' di Putri Kitchen, Cybercity ..
Sebenarnya dah lama nak makan di sini, tapi masa tak mengizinkan.

sumber image : Putri Kitchen

 
Untuk pengetahuan korang, ni ada lah branch ke 2 Putri Kitchen.. Branch pertama di Alamesra..
Branch di Cybercity ni pun baru aje buka.. Disebabkan dekat dengan rumah, jadi dapatlah kami ke sini last week..
Teringin nak cuba sebab ramai cakap best..



Menu dia boleh diorder mengikut set (jumlah orang)..
Kami bertiga jadi ambil set yang untuk 3-4 person.
Set ni termasuk 3 jenis seafood (mengikut gram tertentu), unlimited nasi putih dan ice lemon tea.. 

Kami tambah order lain juga iaitu sayur campur dan juga tomyam ayam..


 Udang masak butter
-Sedap lah jugak..


 ketam dan sotong masak cili ape ntah.lupa dah haha..
 -Ketam dan sotong dia best!


Harga total RM90++ (lupa the exact price)


Next time akan repeat lagi..sebab ada sorang lagi housemate aku tak join hari tu..
hehe


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..