Layan Web Drama

10:35 PM


Salam..


Semenjak dua menjak ni aku suka pula tengok web drama..
Web drama ni drama yang disiarkan secara ONLINE sahaja & mempunyai episode yang pendek i.e 2-3 episode sahaja..
Duration dia macam movie lah..2-3 jam sahaja.

Antara web drama korea yang aku dah tengok..

1) Splash Splash Love

-aku tengok bulan lepas..
-Cerita yang simple, sweet tapi ada juga melodramanya..
-suka endingnya!



Tonton Online Splash Splash Love -> SINI


2) Page Turner

-Baru je habis tengok hari ni..
Ada 3 episode je.. Berkisarkan kehidupan 3 remaja mencari impian hidup mereka.
Hidup 2 remaja telah berubah secara mendadak dan terpaksa mencari impian baru..
Kisah ni berlatarkan piano.
Ending dia macam tergantung sikit. Tetiba je habis.. HAHA..




Tonton Online Page Turner -> SINI

Seriously, aku rasa web drama punye jalan cerita so far memang best lah..
macam tak puas je episode sikit, hope ada sambungan lagi..

Jadi web drama yang akan aku tengok (sebab ramai cakap best)
aku listkan di sini.. Korang pon boleh tengok juga kalau berminat.


KOREAN
Prince’s Prince
Secret Message
After School: Lucky or Not
Love Cells
We broke up
Love detective sherlok K
9 seconds
To be continued
Puck
Detective alice 


OTHERS (taiwan, china)
Detective Sweet
Le Jun Kai
Go Princess Go
Happy Together



dan banyak lagii..
kalau aku rajin, aku share ye..
 selamat menonton..bye!



You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..