Beli Powerbank baru - Pisen Powerbank

11:32 AM


Salam.

Hari ni postcall. Malam ni oncall lagi. Double night this week. Dah macam shift nurse pulak aku rasa. 

Balik tadi singgah kedai phone dekat Cybercity -ACS (Advance Cell Store)..
Niat nak beli power bank baru sebab power bank lama dan hilang  -->Xiaomi Powerbank (powerbank lama)
Hilang dekat ward. Tertinggal dalam pantri lepas tu lesap dah. Tak tau ada orang ambil ke or sister buang sebab letak merata-rata. Sister ward ortho ni garang2 ya amat. Haha
 

Dah give up nak cari powerbank lama, so terpaksa lah beli yang baru.

Not bad lah kedai ni. Ada banyak choice jugak lah. Dan yang menjadi pilihan aku mestilah powerbank kecil & ringan dan bewarna BIRU!

Pisen Funny Powerbank.. ada beberapa jenis warna menarik..



 Harga seperti di dalam gambar. 
Tapi aku dapat diskaun 20%. Camne nak dapat diskaun??
Senang je nak dapat diskaun ni, cuma like fb page je. ACS - KK branch



 Lepas diskaun harga tinggal Rm60.70


Then aku beli usb cable comel ni jugak. Usb aku pon dah hilang sekali dengan powerbank hari tu. 




 
 Harga Rm16. lepas diskaun jadi Rm13++

berbaloi lah aku rasa..


Oklah. time to sleep now..bye!




You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..