Layan Running Man episode 288 !

10:22 PM


Salam..

hai korang !!

Dah lama rasanya tak update blog.
Lama juga tak update pasal Running Man..
Aku layan je lagi cuma dah jarang post kat blog..

Episode 288 ni aku rasa best jugak lah..
special episode untuk running members makan kat tempat yang diorang pilih.
Diberi tajuk 7 spoons..









Mereka kena makan kat 7 tempat yang mereka pilih dalam masa 12 jam..
Dah lah di Jeju pon ada tu..
Muan tu macam jauh jugak tapi diorang tak pegi rasanya..

Yang bestnya time chance 'separation'.
Tak sangka Ji Hyo & Gary yang terpilih ke sana.. ^^



yang paling best, diorang menang episode kali ni..
Dapatlah seorang satu 'golden spoon' aka sudu emas..

Next episode 289 diorang ke Dubai pulak. Pelakon kegemaran pon ada , Jung II Woo & Lee Da-Hae !

Belum sempat donwload lagi..

Episode tu pon nampak macam best..

korang nak layan jugak

Running Man episode 288


ok, bye!


You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Awk ade full ep rm x smpai latest?nk beli...heeeee

    ReplyDelete
  2. Awk ade full ep rm x smpai latest?nk beli...heeeee

    ReplyDelete
  3. Awk ade rm full ep?nk beli...huuu

    ReplyDelete
  4. Awk ade full ep rm x smpai latest?nk beli...heeeee

    ReplyDelete
  5. lama tak tengok.. last yang SNSD mai ramai2.. ahaha lama kan ?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..