Beli Pobling di Lazada

6:08 PM


Salam.. 

Cerita tahun lepas sebenarnya ni.
Aku shopping tahun lepas tapi tahun ni baru dapat guna..
kenapa?? Barang dari Lazada sampai lambat??
Taklah.. Cepat je barang ni sampai, cumanya aku postkan guna alamat di Penang.
Last week aku balik Penang, baru sempat bawak balik Pobling ni ke Sabah.






Hari ni pulak baru sempat guna..
Cara nak guna pon tak tau sebenarnya..
Google je..dapat jawapannya..
Senang sangat..

Ni lah cara nak guna dia..
Rujuk gambar dari google ni saja lah ya..


macam mana aku boleh terfikir nak guna pobling?
Satu hari tu, aku pernah tanya kawan aku, pencuci muka ape yang dia guna sebab kulit dia OK berbanding kulit aku (penuh parut jerawat).
Dia cakap guna pencuci muka biasa je, bezanya dia guna Pobling.

Pobling ni macam alat untuk korang cuci muka korang..
Tak payah manually guna tangan, just gelek pobling ni kat muka korang..
Ada la getaran sikit kat muka korang masa guna ni..
Lepas tu, bilas muka macam biasa je..
Yang bestnye, muka terasa lagi segar daripada cuci manually guna tangan..

Aku tak sure lah perubahan ape yang akan berlaku..
Baru sekali je guna..
Jadi kalau sempat, setiap hari aku akan guna bila cuci muka, insyaAllah..
hopefully konsisten lah (kalau tak bangun lambat untuk kerja)..hehe


Haa..lupa nak bagitau..
Aku beli online je kat Lazada dengan harga  RM22..Sekarang harga RM23.. Mahal seringgit je dari tahun lepas.





Tulis kat situ ORI lah..Tapi aku tak sure lah sebenarnya ORI ke tak..
Apa-apa pun, aku puas hati..

Barang ni order 12/12, sampai 15/12..Ambil masa 3 hari je, dijangka 1-3 minggu masa penghantaran, free postage..JIMAT sangat!
Time ni aku ada beli 3 lagi barang lain..kalau rajin nanti aku share..
 
 Eh..jangan lupa beli bateri juga tau..Bateri saiz AAA..




You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Berkenan juga kat pobling ni tapi tak jadi2 lagi nak beli hehe...

    ReplyDelete
  2. wow not bad.. ada rasa perbezaan x yg diri sndiri rasa ?
    org kata bleh kurangkan white/black head..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..