Makan dessert ala Korea di Nunpat,Imago

9:46 PM


Salam..

Hari khamis lepas, aku postcall. Takde plan nak g jalan2 pon masa ni. 
Tapi kawan aku ada hal di HQE 1, jadi aku pon teman lah dia. 
Housemate aku Pika pon postcall jugak. Jadi kami keluar sekali la. 

Kami singgah di Imago lepas tu. Housemate aku Inah ajak makan di Nunpat. Kedai dessert ala korea yang baru dibuka di sini..
Aku apa lagi, ada kaitan dengan korea je memang no 1 lah..
Inah dah pernah makan kat sini sebelum ni, dia cakap boleh tahan lah..



Housemates (aku, Pika & Inah).. Bergambar di christmas princess tree di Imago..



Nunpat, Imago..


 dah siap order, tunggu je benda bulat tu berbunyi.
Tandanya order dah siap..
Teringat time di Korea dulu T_T



Ni lah yang kami order hari tu..
 2 jenis bingsu dan 2 jenis bread..


Tak sabar nak makan!



 Choco Bingsu
 (agak manis jugak lah, tapi sedap juga)


 Green Tea Bingsu..
Sedap.. Tak manis sangat, sedang-sedang je..
favourite aku so far..


Garlic cheese bread
(sedap!)
Satu lagi bread tu pon sedap juga..Croque Monsieur Bread ..
(favourite aku)


 Harga 2 set yang kami ambil dalam Rm50+ lah..
Lupa dah exact price sebab Pika yang belanja..
Alhamdulillah, rezeki..

next time pasti akan ke sini lagi ^^


 pssstt..nak menang $$ dengan instagram?


You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..