Bubblegum korean drama (Lee Dong Wook & Jung Ryeo Won)

8:46 PM

Salam..

Hari ni off day.. Jadi ada masa untuk rehat- rehat, layan drama korea dan servis kereta.. 
Drama korea pilihan aku kali ni ialah Bubblegum!!

 

Sebabnya :
1) pelakon favourite aku. 


 
Hero Lee Dong Wook as Park Ri Hwan


 
Heroin Jung Ryeo Won as Kim Haeng Ah.


Dua2 pelakon ni memang aku minat, jadi mestilah layan drama ni.

2) drama ni hampir nak habis!
Sekarang dah episod 14, tinggal lagi 2 episod je lagi.
Total episod 16.. Selasa next week tamatlah drama ni.

3) Jalan cerita macam best.
Mengisahkan 2 orang sahabat yang membesar bersama dari kecil lagi.. Masing2 tengah mencari kebahagian.

So far aku dah layan sampai episod 6.. Aku tak skip pon drama ni.. Cuma ada part yang tak best tu aku fast forwardkan lah haha..

Esok sampai ahad aku am shift.. Means memang takde mass nak layan drama ni dahlah.. Tunggu off day next week pulak.


-----
Lari tajuk sikit.. Sekarang aku di posting medical, baru je off tag last week.. 2 more posting to go excluding current posting.. Tapi belum decide lagi nak ke mana next posting nanti (either casualty,Klinik  kesihatan, psychiatry or anaesthesia..
Hope aku dapat decide secepat mungkin.. Doakan aku tak kena extend posting medical ni ye..
Penat dah asyik kena extend posting.. Kengkawan aku di semenanjung jarang yang kena extend.. Tapi di KK ni extend tu macam perkara biasa.. Yang tak kena extend tu yang luar biasa haha.. 

Oklah.. Sampai sini saja celoteh aku hari ni.. Lama tak blogwalking blog korang semua.. Masa tak mengizinkan..
Teringin pulak nak travel time2 macam ni..tapi cuti pulak takde/ susah nak dapat..

ok bye! sambung layan drama..



>>   3 CARA MUDAH DAPATKAN TIKET MOVIE SECARA PERCUMA!!  <<