View from my hospital

2:21 PM


Salam. 

Hari ni aku ditugaskan bekerja di klinik, jadi agak free sikit lah..
Ada masa untuk solat dan makan. Kalau aku di wad, mestilah tak sempat nak makan. Solat insyaAllah boleh cari masa jugak untuk solat..Tapi kadang-kadang terpaksa jamak jugak. 

Itulah salah satu cabaran sebagai houseman. 
Beribu-ribu lagi cabaran lain yang malas aku nak senaraikan lagi. 

View dari hospital yang aku bekerja sekarang. Posting o&g.. Esok last day aku posting di sini.. Akan masuk posting medical pulak, di hospital lain. 

Bye!

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. alhamdulillah
    cntiknya lahai.. tak jemu mata memandang, kan !
    selamat bertugas

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..