Travelog Vietnam - Day 3 # Part 2 : Lunch (Mui Ne)

8:59 PM


Salam..

Kami singgah di pantai berhampiran Tham Han Travel Office tu je..
Nak berjalan jauh takut nanti penat nak berjalan balik ke sana semula nanti..

 Boleh tahan cantik juga pantai di sini..


Ombak dia sangat kuat..





 Satu family tengah bermandi-manda..






Main tepi laut sampai basah kasut dan seluar..haha



Sesuka hati je kami relaks-relaks kat resort orang..
Sambil nak keringkan seluar dan kasut,

Angin dia sangat kuat, sampai kasut pon boleh terbang kalau dah kering..
Nasib baik kasut tengah basah time tu..



 Kolam di resort yang kami singgah..


Salah satu resort yang kami singgah lagi..
 Cantik..







 Perut pon dah lapar..
Jadi kami keluar ke jalan utama dan cari tempat yang boleh kami makan..




Nampak satu kedai runcit ni, di sebelah dia ada jual kopi ais Vietnam..


Berhenti sekejap dan order segelas kopi ais vietnam!

sedap!

Kami tanya la ada tak makanan di jual di sini..
Dia cakap ada fries and etc..

Jadi kami order 1 pinggan fries dan 1 pinggan fries with fish fingers..
Not bad lah..
Tapi harga boleh tahan mahal juga..
Maaf, dah lupa berapa harga dia..





 Portion dia sikit je, tapi boleh lah buat lapik perut...


Sos vietnam..tak ingat dah rasa dia camne..



Sesi makan pon bermula..


Alhamdulillah, kenyang..

Yang bestnye, sambil tunggu order kami siap, kami dapat online guna wifi FREE..

Wifi ni milik hotel depan kedai kami..
Kami on je wifi nampak lah Paradise Muine, tapi kena ada password..
Jadi kami tanya lah sorang adik yang jaga kedai runcit tu password, dan dia bagi tau lah berapa..

so dapatlah online sekejap, hehe..



You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..