The Hunger Games: Mockingjay Part 2 & Makan di Mia Boat Noodle, Imago

10:39 PM


Salam..


Aku sempat menonton movie The Hunger Games: Mockingjay Part 2 semalam..



komen aku : best sangat ! puas hati..

walaupun ingat-ingat lupa part 1, tapi aku suka sangat dengan part 2 ni..
love the ending!

Tak terlampau happy, tak terlampau sedih...


----

Dah selesai tengok movie, kami pon terasa lapar. Dah lah aku tak sempat breakfast pagi tu..
Just makan popcorn je dalam wayang tadi..

Kami makan di Mia Boat Noodle..
Dah lama aku nak try makan di sini, tapi selalunya full sampai siap beratur panjang..
Alhamdulillah rezeki aku dapat makan di sini semalam..
Kebetulan belum lunch hour lagi, jadi masih ada meja yang kosong..
Siap je kami order, tengok-tengok dah beratur panjang orang di luar..
fuhhh..nasib awal sikit..



Menu di sini..
Main menu :Chicken or Beef Boat Noodle (Original/Spicy)

dan side dish yang lain..


Aku order 2 mangkuk - 1 spicy beef (kiri) & 1 spicy chicken boat noodles (kanan)..


Aku prefer beef lagi daripada chicken..


 dan air thai green tea..sedap sangat!


Komen aku : Boleh tahan sedap juga, lain kali boleh cuba lagi..



 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. jemput join http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/group-untuk-blogger-sabahan-jemput-join.html

    ReplyDelete
  2. fuhh,,, sedap sis..... simple, cam ni pun kenyang tak habis dah ni....

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..