Jom join 8Share!

9:58 PM


Salam.. 

Entri ni khas untuk blogger baru yang belum lagi menjadi ahli 8share..

Nak bagitau, 8share ada buat promosi sekarang..
Sesiapa yang join   sebelum 8 November automatik akan dapat RM1..
Tak perlu tunggu 5 klik pon dah dapat RM1 secara  PERCUMA tau..

-tapi lepas korang dah daftar, korang kena bagitau aku username & email korang,baru boleh claim RM1 tu..






Dan bila korang ajak kawan korang pula, automatik korang akan dapat RM1 juga..
Best kan?

So apalagi..Jomlah join..




Income aku selama join 8share:

Boleh baca di entri sini --> http://lynk.my/FgX

Ada yang latest aku cashout tapi belum buat entri ^^


Contoh Iklan 8share :

 
 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..