Travelog Vietnam - Day 1 # Part 2 : Makan di Seri Penang Restoran, Vietnam

11:24 AM


Salam..


Tempat makan pertama kami di Vietnam ialah di Seri Penang Restoran..
Restoran ni memang famous di kalangan rakyat Malaysia dan kebanyakan pelanggan yang makan di sini memang dari Malaysia.



Time kami makan di sini pun ada satu kumpulan pelancong dari Malaysia tengah makan sekali.


 


 Antara menu yang ada.

 Aku makan Claypot Chicken Rice.


Anis pula makan tomyam dan nasi putih..
Boleh tahan sedap jugak lah..
Maklumlah, perut tengah berkeroncong time ni..



Cili dia pon not bad lah..
Yang penting tekak dapat terima dan kenyang Alhamdulillah..


Minuman kami..
Air pepsi dan ice lemon tea.


Bergambar dulu sebelum makan..


 Total harga makanan kami..
Bayar dalam duit Malaysia, lebih kurang RM40 ++
Tak ingat harga sebenar..


Komen aku :
-sedap dan harga adalah harga standard di sana
-pekerja boleh berbahasa melayu dan peramah
-Ada wifi free !




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. Haah kat sini memang ini restorang yang terkenal di Vietnam...sedap pun sedap..murah pun murah...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..