Review Movie : The Last Witch Hunter

11:39 PM


Salam.. 

Balik kerja tadi, sempat lagi aku dan Anis (kawan aku di KK, bukan yang di Tawau tu) singgah tengok movie di Imago..
Asalnya, Kak AJ yang ajak tengok movie The Last Witch Hunter ni..
Aku pun dah lama tak tengok movie, jadi setuju jelah nak tengok..
Padahal tak tau langsung pun pasal movie ni.

Then, Kak AJ tak jadi pula join tadi sebab dia tak cukup rest (postcall) so aku dan Anis je lah yang tengok..
Kami layan jelah movie ni walaupun tak tau jalan cerita langsung,haha..

Time nak beli tiket tadi baru tau yang movie ni baru je keluar hari ni, so seat dah hampir full..
Terpaksa lah kami ambil seat yang tepi dan hujung sekali..

Ok, berbalik kepada movie review.



Komen aku : Jalan cerita biasa je, takde suspen sangat..
Aku rasa agak plain jugak la jalan cerita dia..
Cuma ada certain scene yang terkejut tiba-tiba, tapi tolerable lah.
Yang aku pasti, akan ada sambungan lagi cerita ni..haha.


Rating aku : 3/5


Selamat menonton !




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. van diesel tuh! pelakon dh mantap..kalau ada masa nk tgk lah..hehe

    ReplyDelete
  2. alahai...citer ni sedap kan..nanti la ajak en tunang pi...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..