Dubu Dubu dan Hotel Transylvania 2

9:38 PM

Salam.. 

DUBU-DUBU


Hari ni aku off day..
Yeaaayyy.
Setelah berbulan tak dapat off day, akhirnya dapat jugak. Nasib aku amik leave (cuti rehat) sebagai ganti off day, kalau tak memang tak berdaya la nak bekerja..
Kebetulan hari ni Pika (housemate aku) pon off.  Jadi kami plan untuk makan di Imago dan alang- alang kat Imago tu layanlah sekali movie Hotel Transylvania ni. Movie ni takde lah baru sangat dan takdelah lama sangat dah keluar. Dulu ingat nak tengok dengan akak aku masa balik Penang hari tu tapi tak sempat. Sekejap sangat masa kat rumah hari tu jadi baiklah habiskan dengan melepak di rumah sahaja. Hehe. Padahal malam sebelum movie ni keluar kami pergi layan movie the maze runner tu. 

Ok balik kepada tajuk asal. Kali dh kali ketiga kami makan di Dubu Dubu. Yang 1st boleh tengok sini.. Yang kali kedua aku tak buat entri la pulak. Beberapa bulan lepas jugak lah tu.

Kami amik set yang sama juga tapi siap order extra lagi. Pika teringin nak makan chicken wing, aku pula teringin nak makan japchae. (Glass noodle) . Ni gara -gara melayan drama My Love Eun Dong punya pasal sebab lead actor suka makan japchae. Nampak sedap je dia makan tu yang terasa nak mencuba..

 Ok, makanan pon dah sampai.


Jom makan!

Japchae sampai last sekali, jadi dapat makan sikit je sebab dh kenyang. Tapi jangan membazir, baik tapau.


Komen aku : sedap!  ( aku expect rasa dia pelik jadi ku rasa sedap la sebab tekak aku boleh terima.
Komen pika: rasa macam makan getah.. Lol



Harga untuk makanan kami :

RM97

HOTEL TRANSYLVANIA 2


 Habis je makan terus sambung tengok movie pulak..


 Jalan cerita dia sangat 'light'.. Lawak dan comel..

 Suka watak Denis.. sangatlah comels...

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. pernah pergi dubu2 kat mid valley...

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan kat dubu dubu.. Hotel transylvanie 2 pon tak sempat2 tgk lagi,,huhu

    ReplyDelete
  3. blegh blegh blegh.. mmg santai leee si Adam Sandler tu punya script..
    CT mmg tngk kartun ni so mmg tngk sambungan jugak.. comel gilaaa Denis.. ehehe..

    dapnyeee dedubu.. lama tak pi kedai makanan korea..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..