Contest Review Lynk.my

5:19 PM


Salam..

Kebetulan aku off day hari ni, jadi ada masa nak join satu kontest best ni yang dianjurkan oleh Lynk.my

homepage


Apa itu lynk.my ?


1.  'Shorten url'
Sebenarnya website ni adalah untuk memendekkan link (tak kisah lah link blog ke, link apa-apa pon boleh).
sama macam website bit.ly, imgur dan lain-lain

2. Advertiser
-Selain tu, korang juga boleh beriklan di sini dengan harga serendah RM10 !
Woww, sangatlah murah tu!

3. Publisher
-Korang juga boleh earn money di sini 
dengan hanya sharekan link yang telah korang pendekkan tu.

-minimum cash out RM10

yang bestnye, website ni hakmilik orang MALAYSIA!



kalau nak senang faham lagi boleh tengok gambar ni.


CARA PENDEKKAN URL



Best kan?


CARA DAFTAR lynk.my


 
 1. Klik Lynk.my

2. Klik button 'join now'

3. Masukkan details.

4. Tekan send dan siap!


sangat mudah !


JOM JOIN CONTEST REVIEW

[Image: contestbanner2.png]

Alang-alang dah daftar akaun tu baguslah join kontest yang mereka anjurkan sekali..
syarat pon simple je..
Tapi hadiah sangat meletup!


KATEGORI YANG DIPERTANDINGKAN

Pengadil ialah penganjur itu sendiri.
1.   Keputusan pengadil ialah muktamad.
2.   Pengadilan kategori TOP SEO
  • -      akan menggunakan mod “incognito windows” pelayar Google Chrome untuk menentukan pemenang.
  • -      Pengadil akan copy paste link berikut di ruangan URL incognito windows Google Chrome
  • -      https://www.google.com.my/search?q=conte...nk.my+2015
  • -      Halaman web peserta yang mendapat ranking tertinggi akan dikira pemenang.bagi kategori TOP SEO
3.   Pengadilan kategori TOP lynkUNDI
  • -      Senarai CONTEST ID dengan jumlah undi paling banyak akan dikeluarkan pada hari pengumuman pemenang
  • -      Jumlah undi merupakan jumlah klik paling banyak daripada referral blog peserta sahaja akan dikira.
  • -      Jumlah Klik CONTEST ID daripada pautan referral selain blog peserta tidak akan dikira.
4.   Pengadilan kategori TOP CREATIVE.
  • -      Pemenang akan ditentukan oleh pihak pengurusan lynk.my iaitu wakil syarikat HEXA COOPERATION SDN BHD
  • -      Penyertaan bagi kategori ini ditentukan melalui penggunaan grafik , gaya penulisan dan cara menarik pembaca yang sepenuhnya diadili mengikut kesenian peserta dalam menulis artikel.
5.   Pemenang ditentukan pada 29 Disember melalui fanpages lynk.my , email , lynk.my , support.lynk.my dan melalui telefon jika peserta mengisi data lengkap ketika berdaftar di system lynk.my.
6.   Setiap penyertaan yang diterima adalah layak untuk memenangi ketiga-tiga kategori yang dipertandingkan iaitu TOP SEO , TOP lynkUNDI dan TOP CREATIVE

HADIAH YANG DISEDIAKAN


·        TOP lynkUNDI
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100



 ·        TOP SEO
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100



 ·        TOP CREATIVE
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200


·        Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )


50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com



[Image: GIVEAWAY.jpg]
*hadiah akan diposkan ke alamat yang diberikan melalui akaun di lynk.my

Tamat 27 Disember 2015
Pengumuman pemenang 29 Disember 2015


semoga berjaya kepada semua blogger yang turut join!




You Might Also Like

18 kata-kata yang comel~

  1. min cash out sikit
    hadiah tu pun mnarik
    nnti MG nk join jgklah!
    gudluck! :)

    ReplyDelete
  2. Menarik... Good luck. Saya pun join juga..
    http://www.sufferedge.my/2015/10/contest-review-lynkmy-2015.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Tahniah atas penyertaan. Post yang menarik. Mudah-mudahan bakal memenangi hadiah yang ditawarkan.

    Download 2 ebook dalam site ini, 4 Kajian tentang shortening url

    http://lynk.my/xCC

    ReplyDelete
  4. Lynk.my memang terbaik :).. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  5. Hai Syuhada...Salam perkenalan dari MYiDEAKiNi..

    anyway good luck yer..

    Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  6. Miaoo...Miaoo...Miaoo
    Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
    Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

    Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  7. good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya Syuhada Salleh dengan Contest Review Lunk.my 2015. Setiap peserta berpeluang dapat hadiah. Ada 3 kategori yang dipertandingkan.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,
    Sengit sekali persaingan dalam contest review lynk.my ini. Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  10. Contest Lynk.my ini memang menarik dan lumayan. Semoga anda terpilih menjadi salah seorang pemenang

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya sis.. :)

    Aya pun baru join juga..

    Boleh jenguk dekat sini: http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  12. semoga berjaya dalam contest ini ya...dan salam perkenalan daripada saya...Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..