Makan di Dubu Dubu, Imago (KK Times Square)

12:57 PM


Salam.. 

Lama gila tak makan kat dubu2 ni.. Dah setahun lebih rasanya. Biasanya makan dekat Mid Valley atau Times Square. Tapi sejak dh kerja kat Sabah, memang tak sempat dah la nak makan kat sana. Dubu2 pulak tak banyak cawangan lagi. Kat penang pon tak de lagi. Tapi dekat Sabah dah ada. Yeay!!




Hari ni kali pertama nak cuba makan di Dubu2 cawangan Imago pulak. 
Mula2 macam tak yakin je nak masuk sebab belum ada tanda Halal. Kalau di KL memang terpampang tanda halal tu. Jadi kami bertanya la dengan pekerja sini, katanya sijil halal dalam proses. 


Apalagi, excited lah untuk mencuba. Dah lama tak makan makanan Korea. Tetiba rindu pulak masa jalan2 kat Korea dulu. Memang best makanan kat sana. 


Sekarang ni Dubu2 dah ada set pulak. Set untuk 2 orang dan untuk 3-4 orang. 


Aku amik set untuk 2 orang..
Harga dia kau tak ingat dah, tapi bawah Rm100.
 Berbaloi jugak ambil set ni dari ala carte.






Ada pencuci mulut sekali.





zoom sikit..Not bad lah rasa dia..



Jom makan !




p/s: Entri ni terperap dalam draft aku hampir 2 bulan, baru hari ni ingat nk publish..



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..