Popeyes - Fast food HALAL di Hong Kong International Airport

8:39 AM


Salam.. 

Popeyes ni adalah salah satu makanan HALAL yang terdapat di HKIA (Hong Kong International Airport)..
Mulanya aku pun tak tahu kewujudan fast food HALAL di sini, tapi setelah cari di google barulah dapat tahu yang Popeyes ni adalah HALAL..

Malam pertama kami stay di HKIA.. Malam tu tak makan apa-apa pun sebab baru je makan di Malaysia sebelum tu.. Paginya bila dah bangun baru terasa lapar sangat.. Terus ke Popeyes untuk beli breakfast..

Set breakfast yang aku beli..






Rasa dia not bad lah..boleh diterima tekak..




Sekali dengan coffee..


Aku makan di Popeyes ni 2 kali .. Sekali yang breakfast tu, sekali lagi sebelum balik Malaysia..
Pagi sebelum balik tu dah makan Nasi Ayam Penyet (nanti aku buat entri) , tapi masih lapar lagi petang tu..Jadi sebelum berlepas balik ke Malaysia, aku pon decide untuk makan lagi di situ..

Harga dia not bad lah kalau compare dari tempat lain di Hong Kong ni..boleh dikatakan murah jugak lah..

OK, jom tengok Set lunch pulak..
Ada nasi dan ayam goreng..Macam KFC punya set jugak..

Ayam goreng dia tak bape best sangat.. Sedap lagi KFC lah..


Ni namanya mushroom rice..Kenyang Alhamdulillah..


Harga HK76 untuk set lunch.. Lebih kurang Rm33 duit Malaysia..


Lupa nak cakap, kedai ni di Terminal 1 ye..
HKIA ada 2 terminal, terminal 1 dan 2..
jangan tersilap pulak...



You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Interesting. Popeyes dekat sini takde nasi.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..